Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Πάγωσε» τη Λεωφόρο ο Σαλπιγγίδης

Σούπερ Λιγκ: «Πάγωσε» τη Λεωφόρο ο Σαλπιγγίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 22:53
Με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 84’ ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο σε παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Άνοιξε το σκορ στο 21’ ο Πέτριτς, τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη δεύτερη αγωνιστική των πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με σουτ του Μπεργκ στο 8ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει στο 13’ με κεφαλιά του Βούκιτς. Ωστόσο στο 21’ ο Πέτριτς κατάφερε να δώσει σκορ στο παιχνίδι, καθώς πήρε το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Σίλντενφελντ που χτύπησε στο δοκάρι, και με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ανοίγοντας λογαριασμό με την πράσινη φανέλα.

Σούπερ Λιγκ: «Πάγωσε» τη Λεωφόρο ο Σαλπιγγίδης
Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 2-0 με σουτ του Ζέκα στο 56’, ωστόσο η επιλογή του Αναστασίου να περάσει το Λαγό στη θέση του Καρέλη στο 62’ ώστε να κρατήσει το 1-0, δεν βοηθήθηκε στους «πράσινους».

Στον αντίποδα ο Γεωργιάδης προτίμησε να ρισκάρει ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Σαλπιγγίδη (χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού) και λίγο αργότερα τον Κουλούρη και δικαιώθηκε…

Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός, είχε πολύ καλή στιγμή στο 68’, με τον Καπίνο να νικάει τον Σαλπιγγίδη σε τετ-α-τετ, ωστόσο ο Έλληνας άσος κατάφερε τελικά να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του στο 84’, όταν μετά από ωραία μπαλιά του Λίνο, ισοφάρισε από κοντά σε 1-1, χαρίζοντας το βαθμό ισοπαλίας στον «δικέφαλο του Βορρά».

Έτσι, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε νωρίτερα τον Ατρόμητο, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες απέχουν μόλις ένα βαθμό από την κορυφή.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να καθυστερήσει για περίπου 25 λεπτά.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μέντες (81’ Κλωναρίδης), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (55’ Ατζαγκούν), Μπεργκ, Καρέλης (62’ Λαγός).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο (85’ Τζαβέλλας), Κάτσε, Λάζαρ (59’ Σαλπιγγίδης), Νάτχο, Στοχ, Βούκιτς (68’ Κουλούρης), Αθανασιάδης.

Βαθμολογία:

1. Αστέρας 4
2. ΠΑΟΚ 4*
3. Παναθηναϊκός 4
4. Ατρόμητος 3

* Αναμένεται να δούμε αν η ποινή που έχει επιβληθεί στον ΠΑΟΚ θα ισχύσει στη βαθμολογία των πλει-οφ της κανονικής περιόδου ή της βαθμολογίας της επόμενης σεζόν.

Η επόμενη αγωνιστική (7/5):

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (18.15)

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (20.30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.