Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδια στη Λεωφόρο

Επεισόδια στη Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 20:51
Ένταση σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς η είσοδος των οπαδών του «δικεφάλου του Βορρά» στη Θύρα 6 έφερε ανταλλαγή φωτοβολίδων και στη συνέχεια καρεκλοπόλεμο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα μόλις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους στη Θύρα 6 του γηπέδου, ξεκίνησε ανταλλαγή φωτοβολίδων, ενώ ακολούθησε καρεκλοπόλεμος, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να μπαίνουν μάλιστα στο γήπεδο, πλησιάζοντας τα κάγκελα της Θύρας στα οποία βρίσκονταν οι Θεσσαλονικείς.

Μετά από περίπου 15 λεπτά, οι άνδρες των ΜΑΤ ηρέμησαν τα πνεύματα, με τους παίκτες που είχαν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, να ξεκινούν πάλι το ζέσταμα για την έναρξη του αγώνα.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες και οι άνθρωποι των δύο ομάδων, ανάμεσά τους και οι Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Σαββίδης προσπάθησαν να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.