Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να μείνει στην Κάρντιφ παρά τον υποβιβασμό ο Σόλσκιερ

Θέλει να μείνει στην Κάρντιφ παρά τον υποβιβασμό ο Σόλσκιερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 15:08
Την πρόθεση του να μείνει στον πάγκο της Κάρντιφ παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ εξέφρασε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μαν. Γιουνάιτεντ, που αντικατέστησε τον Μάλκι Μακάι στον πάγκο της Κάρντιφ τη φετινή σεζόν, δεν κατάφερε τελικά να σώσει την ουαλική ομάδα από τον υποβιβασμό, καθώς η ήττα της το Σάββατο από τη Νιούκαστλ (3-0), υπέγραψε την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ.

Παρόλα αυτά ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει αλλά επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ώστε να την οδηγήσει ξανά στην Πρέμιερ:

«Σαφώς, θα μείνω. Είμαι τεχνικός της Κάρντιφ και δεν θα τα παρατήσω. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά θα κάνουμε τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν».

Για τον αποκλεισμό μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ (3-0): «Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έχεις υποβιβαστεί είναι σκληρή. Όμως αν δούμε το ματς προσεκτικά τότε θα διαπιστώσουμε ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί και δημιούργησαν όσες φάσεις δεν έχουν δημιουργήσει σε κανένα άλλο ματς της σεζόν. Ειδικά μετά το 1-0 εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε. Αλλά δεν ήταν γραφτό να σκοράρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.