Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό»… τίτλου για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό»… τίτλου για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2014 21:31
Το δύσκολο βήμα έγινε! Η Μάντσεστερ Σίτι με δύο γκολ του Τζέκο (43’, 48’) και ένα του Αγκουέρο (22’) κέρδισε με 3-2 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και εφόσον κάνει το 2x2 απέναντι σε Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ τις οποίες υποδέχεται στο «Έτιχαντ», θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας! Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ.

Η Έβερτον δεν κατάφερε να κάνει δώρο… τίτλου στη «γειτόνισσα» Λίβερπουλ, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία εφόσον κερδίσει τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια με Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς υπερισχύει σε ισοβαθμία με τους «κόκκινους»!

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Μπάρκλει με όμορφο σουτ στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Έβερτον! Ωστόσο, οι «πολίτες» δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αγκουέρο στο 22’, με τον Αργεντινό να αποχωρεί τραυματίας έξι λεπτά αργότερα.

Τη σκυτάλλη πήρε ο Έντιν Τζέκο ο οποίος με δύο γκολ στο 43’ και στο 48’, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, «γράφοντας» το 3-1. Η Έβερτον μείωσε στο 65’ με τον Λουκάκου, ωστόσο δεν κατάφερε στα υπόλοιπα λεπτά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με αποτέλεσμα η Σίτι να κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η ήττα της Έβερτον επέτρεψε στην Αρσεναλ να «σφραγίσει» χωρίς ματς την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η μάχη της κορυφής:

1. Μάντσετσερ Σίτι 80 (36)
2. Λίβερπουλ 80 (36)
3. Τσέλσι 78 (36)

Το πρόγραμμα της Σίτι:
Άστον Βίλα (7/5 εντός)
Γουέστ Χαμ (11/5 εντός)

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ:
Κρίσταλ Πάλας (5/5 εκτός)
Νιούκαστλ (11/5 εντός)

Το πρόγραμμα της Τσέλσι:
Νόριτς (4/5 εντός)
Κάρντιφ (11/5 εκτός)



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.