Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Παγωμάρα» στο 90+2’ για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Παγωμάρα» στο 90+2’ για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2014 18:57
Σοκ στο 90+2’ για τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο άσος της Χετάφε Λαφίτα με κεφαλιά στις καθυστερήσεις «σκότωσε» ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες των «μπλαουγκράνα» για το πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 το παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου»!

Ισοπαλία που ουσιαστικά αφήνει την Μπαρτσελόνα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, απέσπασε από το «Καμπ Νου» η Χετάφε, η οποία με δύο γκολ του Λαφίτα (37’, 90+2’) ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα των «μπλαουγκράνα» που προηγήθηκαν με τους Μέσι (23’) και Αλέξις (67’) και πήρε βαθμό-«χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή της!

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν ιδανικά, ανοίγοντας το σκορ με πλασέ του Μέσι στο 23’, ωστόσο στο 37’ ο Λατίφα με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, «παγώνοντας» για πρώτη φορά το «Καμπ Νου».

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ξαναπάρουν το προβάδισμα, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Αλέξις στο 53’για το 2-1 και τελικώς στο 68’ ο Χιλιανός άσος ξαναέδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο.

Η Μπαρτσελόνα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει 3ο τέρμα και να «κλειδώσει» τη νίκη, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Λαφίτα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκαβιλάν, «σκότωσε» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα έφτασε στους 85 βαθμούς δύο στροφές πριν το φινάλε και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την Ατλέτικο, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο, ενώ στην 3η θέση με 82 βρίσκεται η Ρεάλ που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τους «μπλαουγκράνα».

Από την άλλη, η Χετάφε έφτασε τους 36 και ξέφυγε προσωρινά με +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.