Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόουρα: «Μας προβληματίζουν οι αποφάσεις των διαιτητών»

Ρόουρα: «Μας προβληματίζουν οι αποφάσεις των διαιτητών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 03:00
Μετά τα παράπονα του Αντσελότι για την διαιτησία, και ο Τζόρντι Ρόουρα τα έβαλε με το διαιτητή της αναμέτρησης, Βόλφγκανγκ Σταρκ για τις αποφάσεις του στο 2-2 της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» ήταν καλύτεροι και κυριάρχησαν στο παιχνίδι, τονίζοντας ωστόσο πως ο Γερμανός διαιτητής έκανε πολλά λάθη εις βάρος τους.

«Κυριαρχήσαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Υπήρχαν πολλές λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος μας. Στο πρώτο γκολ της Παρί ο Ιμπραϊμοβιτς είναι τουλάχιστον δύο μέτρα οφσάιντ, ενώ στη φάση που προηγήθηκε υποχρεωθήκαμε να παίξουμε χωρίς δύο παίκτες (σ.σ. είχαν τραυματιστεί Μασεράνο και Αλμπα). Μας προβληματίζει αυτό, γιατί είχαμε και στο ματς με τη Μίλαν στην Ιταλία αποφάσεις εναντίον μας.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αλλά αν σκεφτούμε πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, νομίζω πως μας αδικεί. Επίσης το τίμημα ήταν μεγάλο για μας, καθώς τραυματίστηκαν ο Μέσι και ο Μασεράνο. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια ομάδα που έχει σπουδαίους παίκτες».

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφέρθηκε για τη ρεβάνς της επόμενης Τέταρτης:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στη ρεβάνς και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά θα πρέπει στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας να τελειώσουμε την αποστολή μας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.