Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Γκέλα» με το… καλημέρα για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Γκέλα» με το… καλημέρα για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 21:13
Την ευκαιρία να πάρει θέση οδηγού στα πλει-οφ από την 1η αγωνιστική έχασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην «Τούμπα» και έτσι πλέον ισοβαθμεί με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με τον Μπαράλες (12’) οι Αρκάδες, ισοφάρισε στο 59’ ο Στοχ, αποδοκιμασίες στο φινάλε του ματς.

Λίγες ώρες μετά την ισοπαλία (1-1) του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να περάσει μόνος στην πρώτη θέση των πλει-οφ, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 12ο λεπτό, καθώς ο Αστέρας στην πρώτη φάση του ματς προηγήθηκε με γκολ του Μπαράλες.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχοντας καλές στιγμές με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 18’ και με πλασέ του Μάρτενς στο 22’ και τελικώς στο 59’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Κουλούρη, Νάτχο και Στοχ, ο Σλοβάκος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ολική ανατροπή, είχε ευκαιρία στο 63’ καθώς ο Γκοϊάν πήγε να βάλει αυτογκόλ, ενώ στο 76’ ο Ερνάντεζ απόκρουσε δύσκολα το σουτ του Κουλούρη.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο γκολκίπερ του Αστέρα κράτησε το βαθμό για τους φιλοξενούμενους, καθώς βγήκε νικητής σε φάση διαρκείας με τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ (Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Στοχ), με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να φύγουν με τον πρώτο τους βαθμό από την Τούμπα.

Στο σφύριγμα της λήξης σημειώθηκαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να αντιδράσει την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Σκόνδρας, Λίνο (79’ Τζαβέλλας), Κάτσε, Νάτχο, Λούκας (56’ Κουλούρης), Μάρτενς (46’ Βούκιτς), Στοχ, Αθανασιάδης

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλη, Εντό (83’ Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο (65’ Nαβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (73’ Χουάνμα)

Η βαθμολογία των πλέι οφ (ένας αγώνας):


1. Παναθηναϊκός 3
2. Ατρόμητος 3
3. ΠΑΟΚ 3
4. Αστέρας Τρίπολης 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.