Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Διατηρήθηκε στην κορυφή η Νίκη, αήττητος ο Ηρακλής Ψαχνών (video)

Football League: Διατηρήθηκε στην κορυφή η Νίκη, αήττητος ο Ηρακλής Ψαχνών (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2014 21:02
Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή των πλει-οφ, καθώς η Νίκη Βόλου διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μετά την ισοπαλία της (0-0) κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ η Κέρκυρα πήρε βαθμό στο «Καυταζόνγλειο» μετά το 1-1 με τον ουραγό Ηρακλή.

Μετά την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αιγινιακό και τη νίκη του Φωστήρα (2-1) κόντρα στα Χανιά, οι δύο ισοπαλίες των αγώνων Νίκη Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών (0-0) και Ηρακλής-Κέρκυρα (1-1) έριξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής των πλει-οφ της Football League.

Στον Βόλο, η πρωτοπόρος Νίκη είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ανιέτε, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος με καλή αμυντική λειτουργία έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) και διατήρησε το αήττητο στα πλει-οφ.

Στον αντίποδα, το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μοιράστηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα στο «Καυταζόνγλειο», με τους «Φαίακες» να ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, φώναξαν για δύο ακυρωμένα γκολ, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις με τον Μπαλντοβαλίεφ.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής ανέβασε ρυθμό, ισοφάρισε στο 56’ με πέναλτι του Πουρτουλίδη, ενώ στο 65’ ο Ζαχόρα είχε ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή για το «Γηραιό», ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Έτσι, η Νίκη Βόλου παρέμεινε στην κορυφή με 13, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν Ηρακλής Ψαχνών και Κέρκυρα με 12 βαθμούς. Ευνοημένος από τις ισοπαλίες και ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, παραμένει κοντά στους πρωτοπόρους.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Αιγινιακός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Φωστήρας - Χανιά 2-1
(7’ πεν. Σμυρλής, 84’ Μουστόγιαννης / 4’ Λουκίνας)

Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1
(56' Πουρτουλίδης πεν. / 45+1' Μπαλντοβαλίεφ)

Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Η βαθμολογία:

1. Νίκη Βόλου 13
2. Κέρκυρα 12
3. Ηρακλής Ψαχνών 12
4. Ολυμπιακός Βόλου 11
5. Αιγινιακός 9
6. Φωστήρας 8
7. Χανιά 7
8. Ηρακλής 6


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.