Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Μπουρ: «Με έχει προσεγγίσει η Τότεναμ»

Ντε Μπουρ: «Με έχει προσεγγίσει η Τότεναμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2014 20:00
Σε συνέντευξη του στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό της Ολλανδίας, ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ αποκάλυψε ότι η Τότεναμ τον έχει προσεγγίσει με σκοπό να του προσφέρει συμβόλαιο για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας το καλοκαίρι! Στη λίστα και ο Ποκετίνο.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Τιμ Σέργουντ από τον πάγκο της Τότεναμ το καλοκαίρι, η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες για την πρόσληψη του νέου τεχνικού που θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας απ’ τη νέα σεζόν.

Έτσι, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ντέιβιντ Μόγιες μεταξύ των υποψηφίων για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, ο Φρανκ ντε Μπουρ αποκάλυψε ότι η Τότεναμ τον έχει προσεγγίσει και πως θα έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας μετά το τέλος του ολλανδικού πρωταθλήματος:

«Ναι είναι αλήθεια ότι με έχει προσεγγίσει η Τότεναμ. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Άγιαξ, όμως σε μία εβδομάδα που τελειώνει η σεζόν, θα μιλήσω μαζί τους για να δω τι έχουν να μου προτείνουν» δήλωσε ο Ντε Μπουρ ο οποίος στη συνέχεια της συνέντευξης δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την αγγλική ομάδα:

«Βλέπω μια ευκαιρία στην Τότεναμ. Όπως η Λίβερπουλ και η Νιούκαστλ, είναι μια μεγάλη ομάδα χωρίς επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Θέλω να βάλω την πινελιά μου σε κάποιο σύλλογο, και η Λίβερπουλ αποτελεί ένα καλό παράδειγμα με την περίπτωση του Μπρένταν Ρότζερς», δήλωσε ο Ντε Μπουρ ο οποίος έχει οδηγήσει τέσσερις συνεχόμενες φορές τον Άγιαξ στον τίτλο!

Στη λίστα και ο Ποκετίνο

Από την άλλη, σημερινό δημοσίευμα του goal.com αποκαλύπτει πως ο πρόεδρος των «πετεινών», Ντανιέλ Λέβι έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον τεχνικό της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος πραγματοποίησε μια θετικότατη σεζόν στον πάγκο των «αγιων» τη φετινή περιόδο.

Να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος, ο πρώτος στη λίστα των αντικαταστατών του Τιμ Σέργουντ ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ, ωστόσο η περίπτωση του έγινε ιδιαίτερα δύσκολη εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.