Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην προεπιλογή του Βελγίου για το Μουντιάλ ο Γιανουζάι

Στην προεπιλογή του Βελγίου για το Μουντιάλ ο Γιανουζάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2014 18:10
Στην προεπιλογή του Βελγίου για το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι ο Αντνάν Γιανουζάι όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας, Μαρκ Βίλμοτς.

Φαίνεται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς δεν έλαβε υπόψη τις δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς, καθώς αποκάλυψε πως ο Αντνάν Γιανουζάι θα βρίσκεται στην προεπιλογή της ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο 19χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πρόσφατα την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Βελγίου, παρότι τον διεκδικούσαν επίσης Αγγλία, Κόσοβο και Σερβία, και γι’ αυτό ο Βίλμοτς θα δώσει στον νεαρό άσο την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση για τα γήπεδα της Βραζιλίας:

«Ο Αντνάν έχει παίξει 27 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει δείξει την ποιότητα του. Μπορεί να παίξει στα πλάγια, μπορεί να παίξει και ως επιθετικός. Αυτό είναι ενδιαφέρον, μιας και ο Κρίστιαν Μπεντέκε δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού.

Το γεγονός ότι τον διάλεξα για την προεπιλογή των 27 για την Βραζιλία είναι φυσιολογικό, κρίνοντας από τις εμφανίσεις του, αλλά πρώτα πρέπει να δω πως συμπεριφέρεται στις προπονήσεις.

Θα επιλέξω μια ομάδα 26-27 παικτών και θα τους πω: "Υπάρχει μόνο μια αλήθεια: Το γήπεδο. Ελάτε και δείξτε μου τι μπορείτε να κάνετε"
», δήλωσε ο Βίλμοτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.