Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να παίξει στη Football League ο Άρης»

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να παίξει στη Football League ο Άρης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2014 21:40
Την άποψη του ότι είναι προτιμότερο για τον Άρη να αγωνιστεί στη Football League τη νέα σεζόν παρά να διαλέξει το δρόμο της Γ’ Εθνικής εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τα όσα έζησε στον Άρη την καταστροφική σεζόν που έφεραν την ομάδα στη Football League, με τον ίδιο να υποστηρίζει την άποψη πως οι «κίτρινοι» δεν θα πρέπει να διαλέξουν το δρόμο της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα ο ίδιος έφερε ως παράδειγμα τον Παναθηναϊκό: «Και ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικά προβλήματα αλλά και Κύπελλο πήρε και μια χαρά τα πάει», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου στο Αθλητικό Metropolis:


Για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Ήμουν στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ μπήκε παθητικά και έτρεχε πίσω από την μπάλα. Οι απουσίες φάνηκε πως έπαιξαν ρόλο. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ είχε ρόστερ και δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το σκορ. Μετά το 30ο λεπτό έδειξε ο ΠΑΟΚ να γυρνάει το παιχνίδι. Πολύ σημαντική ευκαιρία πέρα από το δοκάρι ήταν η άλλη με τον Σαλπιγγίδη, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Παναθηναϊκό και εκεί νομίζω τέλειωσαν όλα».

Για το τι περίμενε από τον Άρη:

«Ότι είχα στο μυαλό μου όταν ήρθα, τα ίδια είδα. Δεν θέλω να λέω ψέματα, κάποιοι λένε ακόμα ψέματα στον κόσμο. Εμένα όταν με κάλεσε ο κ. Σκόρδας ήξερα πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν μπορούσαμε να το πούμε γιατί έπρεπε να παλέψουμε. Ήξερα πως είχε προβλήματα η ομάδα. Και ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικά προβλήματα αλλά και Κύπελλο πήρε και μια χαρά τα πάει. Όλοι έχουν ευθύνες και οι διοικήσεις και εμείς και όλοι. Τώρα είναι το θέμα τι θα γίνει. Για μένα η ομάδα πρέπει να παίξει στην Φουτμπολ Λίγκ. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Το ρόστερ δεν ήταν όπως θέλαμε εμείς. Ήταν πάρα πολλά τα προβλήματα. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ας πούμε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές τόσο μπόρεσαν τόσο παίξανε. Πέρσι οι παίκτες με έκαναν μάγκα, αλλά φέτος δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Βγαίνουν κάποιοι παίκτες και λένε έφταιγε ο Μιλίνκοβιτς, έφταιγε ο Σούλης. Αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Αν κάποιος δεν μπορούσε ας έφευγε. Δεν χωράν δικαιολογίες. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Πριν το περσινό ματς με τον Ατρόμητο, δεν είχαμε ούτε νερό να κάνουμε μπάνιο. Αλλά τα καταφέραμε. Φέτος δεν μπορέσαμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Γίνανε πολλά λάθη και από τις διοικήσεις. Αν θέλετε ναι, έγιναν και εγκλήματα. Άλλαξαν ρόστερ στα μισά της χρονιάς. Το θέμα είναι να μείνουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να παίξουν στον Άρη. Εγώ είχα πει να μείνουν κάποιοι αλλά δεν έμειναν.

Ο Παπαστεριανός, ο Γιαννιώτας, ο Διαμαντάκος, ο Κοέλιο, όλα αυτά τα παιδιά παίζανε. Θα φύγουν και άλλα παιδιά. Ο Τριανταφυλλάκος θα φύγει πιστεύω γι? αυτό πήρε τόσο λίγα ματς. Για μένα ο Διούδης πρέπει να μείνει, ο Τσιάρας να μείνει, ο Σουνάς πρέπει να μείνει. Ακόμα και ο Τάτος πρέπει να μείνει να του κάνουν συμβόλαιο και να τον δέσουν
».

Για τους λόγους της επιστροφής του:

«Πολλοί με ρωτούσαν γιατί γύρισα γιατί μ’ αγαπάει ο κόσμος. Για μένα στην ζωή επιτυχημένος είναι αυτός που προσπαθεί και αποτυχημένος αυτός που εξαφανίζεται. Εγώ συμβόλαιο είχα με τον Άρη όχι με πρόσωπα. Εγώ έφυγα στα τελευταία ματς γιατί πίστεψα πως ο κόσμος δεν πιστεύει πια σε μένα. Αν υπήρχε μια περίπτωση να παλέψει ο Άρης δεν θα έφευγα. Στον Άρη όλοι κοιτάνε την καρέκλα τους. Κανείς δεν ενδιαφέρετε για την ομάδα και πρέπει να περάσεις από τον Άρη για να ξέρεις τι συμβαίνει»

Για την δική του θέση:

«Σίγουρα έκανα λάθη, αλλά εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο εμείς φταίγαμε. Δεν ρίχνω ευθύνη σε κανέναν. Πέρσι τα καταφέραμε, φέτος όχι. Αν άλλαζα κάτι θα ήταν οι αλλαγές του Ιανουαρίου αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Αν θυμάστε την τελευταία μέρα πήραμε άδεια και τα παιδιά παίξανε μετά από ένα μήνα. Τα παιδιά που ήρθανε τον Ιανουάριο ρίσκαραν που ήρθανε».

Για την επιλογή Αγκάνθο στην ενδεκάδα και τις σχέσεις του με τον Σκόρδα:

«Στην μοναδική νίκη που κάναμε στην έδρα μας το γκολ το έβαλε ο Αγκάνθο. Δεν νομίζω πως είχαμε άλλο καλό επιθετικό. Δεν είχαμε πολυτέλειες στο ρόστερ, μακάρι να είχα άλλες επιλογές αλλά δεν είχα. Το καλοκαίρι είχα κλείσει Μάντζιο και Βανγκέλι στον Άρη. Και Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός θα έμεναν. Τον Ιανουάριο δεν μπορούσαμε να το κάναμε αυτό. Ακόμα και τώρα να με φώναζε ο Άρης θα ερχόμουν. Αρκεί όμως να είχαμε ένα πλάνο.

Ακούω πολλές φορές πως έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τον Σκόρδα. Είχα καλές επαγγελματικές σχέσεις. Το θέμα είναι υπάρχει μέλλον στον Άρη. Εγώ ακόμα δεν έχω λύσει το συμβόλαιο μου με τον Άρη. Είχαμε πολλά προβλήματα, όχι μόνο ο Άρης, αλλά και άλλες ομάδες. Υπάρχουν ομάδες που έχουν απλήρωτους παίκτες αλλά δεν έχουν καταστραφεί. Αν ήμουν εγώ σήμερα θα έδιωχνα οκτώ παίκτες
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις