Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες

Πρέμιερ Λιγκ: Η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2014 01:49
Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν την …τιμητική τους στην κορυφαία ενδεκάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ανακοινώθηκε από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας. Παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες, καλύτερος νεαρός παίκτης ο Αζάρ.

Από τρεις εκπροσωπήσεις έχουν Λίβερπουλ και Τσέλσι στην κορυφαία ενδεκάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας.

Από την άλλη, από δύο παίκτες έχουν Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον, ενώ δεν υπάρχει κανένας παίκτης των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ!

Η καλύτερη ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ για το 2013-14:

Τσεχ (Τσέλσι), Κόουλμαν (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κομπανί (Μαν. Σίτι), Σο (Σαουθάμπτον), Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Γιάγια Τουρέ (Μαν. Σίτι), Αζάρ (Τσέλσι), Σουάρες (Λίβερπουλ), Στάριτζ (Λίβερπουλ)

Παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες, καλύτερος νέος παίκτης ο Αζάρ


Πρέμιερ Λιγκ: Η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες
Στα ατομικά βραβεία, ο Λουίς Σουάρες ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, όντας ο 6ος παίκτης της Λίβερπουλ που κερδίζει το βραβείο μετά τους Τέρι ΜακΝτέρμοτ (1980), Κένι Νταλγκλίς (1983), Ίαν Ρας (1984), Τζον Μπαρνς (1988) και Στίβεν Τζέραρντ (2006).

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι γεμάτη με πραγματικά σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οπότε είναι μεγάλη τιμή όταν αναγνωρίζουν το έργο που έχεις κάνει στο χορτάρι. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους στην Λίβερπουλ γιατί χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσα να το κερδίσω» δήλωσε ο Ουρουγουανός.

Από την άλλη, καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν αναδείχθηκε ο Έντεν Αζάρ, αφήνοντας πίσω του τους Ντάνιελ Στάριτζ, Λουκ Σο, Άαρον Ράμσεϊ, Ρος Μπάρκλεϊ και Ραχίμ Στέρλινγκ.

Παράλληλα έγινε γνωστή και η κορυφαία ενδεκάδα της Τσάμπιονσιπ, στην οποία Λέστερ και Μπέρνλι, που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις και πήραν τα απευθείας εισιτήρια για την Πρέμιερ, έχουν την… μερίδα του λέοντος:

Η κορυφαία ενδεκάδα της Τσάμπιονσιπ:

Σμάιχελ (Λέστερ), Τριπιέ (Μπέρνλι), Κρέσγουελ (Ίπσουιτς), Μόργκαν (Λέστερ), Σάκελ (Μπέρνλι), Ντρινκγουότερ (Λέστερ), Ρέιντ (Νότιγχαμ), Μπράισον (Ντέρμπι), Χιουζ (Ντέρμπι), Ινγκς (Μπέρνλι), ΜακΚόρμακ (Λιντς)

Η κορυφαία ενδεκάδα της Πρέμιερ σε γράφημα:



Η κορυφαία ενδεκάδα της Τσάμπιονσιπ σε γράφημα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.