Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουρκία: Πρωταθλήτρια η Φενέρ, χατ-τρικ ο Γκέκας!

Τουρκία: Πρωταθλήτρια η Φενέρ, χατ-τρικ ο Γκέκας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2014 21:43
Το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Φενέρμπαχτσε, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Ρίζεσπορ, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός ώστε να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν! Χατ-τρικ ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ!

Μετά από δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα της Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στην κορυφή της Τουρκίας, καθώς η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ έμεινε στο 0-0 με την Ρίζεσπορ, σκορ που ήταν αρκετό προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Και αυτό διότι η Φενέρ βρίσκεται στο +12 από την 2η Γαλατασαράι η οποία από την πλευρά της κέρδισε με 1-0 την Ελάζιγκσπορ και θα δώσει μάχη με τη Μπεσίκτας (ηττήθηκε με 3-0 από τη Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος) για τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Χατ-τρικ» ο Γκέκας

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Φάνη Γκέκα ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (45+5’, 60’, 90+1’) στη νίκη της Κονιασπορ με 4-0 απέναντι στην Ακίσασπορ και έφτασε τα 11 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το χατ-τρικ κόντρα στην πρώην ομάδα του, την οποία έσωσε σχεδόν μόνος του την περσινή σεζόν, καθώς πέτυχε 12 τέρματα με τη φανέλα της ομάδας, με αποτέλεσμα αυτή να τερματίσει στην 14η θέση!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.