Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε θρίλερ το πρωτάθλημα ο… Μουρίνιο

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε θρίλερ το πρωτάθλημα ο… Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2014 18:04
Φωτιά στο πρωτάθλημα! Η Τσέλσι παίζοντας με τη γνωστή αμυντική της τακτική, «μπλόκαρε» τη Λίβερπουλ και με δύο γκολ των Μπα (45+4’) και Γουίλιαν (90+4’) πήρε τη νίκη με 2-0 μέσα στο «Άνφιλντ», με αποτέλεσμα να μπαίνει στο κόλπο του πρωταθλήματος, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι!

Η Λίβερπουλ ήθελε τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι για να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα, ωστόσο η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στο… λεωφορείο του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς οι «μπλε» με τη γνωστή τους μαζική άμυνα «μπλόκαραν» τους επιθετικούς των «κόκκινων» και απέδρασαν με μια σπουδαία νίκη (2-0) από το «Άνφιλντ», βάζοντας… φωτιά στη μάχη της κορυφής!

Οι Λονδρέζοι παρότι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους λόγω του επαναληπτικού με την Ατλέτικο στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το γκολ του Μπα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Τζέραρντ και δεν αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μινιολέ, «παγώνοντας» το «Άνφιλντ».

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην επανάληψη για την ισοφάριση, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις, καθώς όλες τους οι προσπάθειες κατέληγαν είτε στα σώματα των παικτών της Τσέλσι είτε στον Σβάρτσερ!

Έτσι στο φινάλε, μετά από αντεπίθεση των «μπλε», ο Τόρες έδωσε στον Γουίλιαν και αυτός σε κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90+4’, επιτρέποντας στην Τσέλσι να μειώσει στο -2 από την κορυφή, δύο στροφές πριν το φινάλε.

Βέβαια, το αποτέλεσμα επιτρέπει και στην Μάντσεστερ Σίτι να χαμογελάει, καθώς βρίσκεται στο -6, ωστόσο έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και με δεδομένο ότι έχει την υπεροχή στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων, κρατάει την τύχη στα χέρια της!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.