Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα για Γιουνάιτεντ με… αύρα Γκιγκς (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα για Γιουνάιτεντ με… αύρα Γκιγκς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 23:41
Στο πρώτο της παιχνίδι με τον Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Νόριτς χάρη στα γκολ των Ρούνεϊ (41’ πεν., 48’) και Μάτα (63’, 73’), μένοντας ζωντανή στη μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο της παιχνίδι στην μετά-Μόγιες εποχή, ήταν εντυπωσιακή, καθώς κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Νόριτς στο «Όλντ Τράφορντ» και επέτρεψε στον κόσμο να χειροκροτήσει την ομάδα του Ράιαν Γκιγκς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνοντας εντελώς διαφορετική ψυχολογία , πήραν προβάδισμα χάρη στα δύο γκολ του Γουέιν Ρούνει (41’ πεν., 48’), ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Μάτα ο οποίος πέτυχε ακόμα δύο τέρματα (63΄, 73’) για το τελικό 4-0 των γηπεδούχων.

Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 60 βαθμούς και έμεινε στο -6 από την 6η Τότεναμ που έχει παιχνίδι περισσότερο.

Αντίθετα η Νόριτς έμεινε στους 32 και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο στροφές πριν το φινάλε, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο από την 19η Κάρντιφ (30) και δύο περισσότερα από την ουραγό Σάντερλαντ (29).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.