Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βρέθηκε μίνι-οπλοστάσιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Βρέθηκε μίνι-οπλοστάσιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 17:02
Μίνι-οπλοστάσιο σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα ανακάλυψε η Αστυνομία, σε έρευνα που διενεργήθηκε με παρουσία εισαγγελέα. Σε δυο συλλήψεις των υπευθύνων του χώρου προχώρησαν οι Αρχές.

Μπορεί η προσοχή της αστυνομίας να είναι στραμμένη στην κάθοδο των εκδρομέων οπαδών του ΠΑΟΚ, ωστόσο την ίδια ώρα λαμβάνονται προληπτικά μέτρα στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στο πλαίσιο τους εντοπίστηκαν «πολεμοφόδια» σε σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συνελήφθηκαν δύο υπεύθυνοι των γραφείων.

Δείτε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

«Σήμερα (26.04.2014) το πρωί, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. επί της οδού Πειραιώς 4, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας:

-δεκαπέντε (15) βεγγαλικά

-τρεις (3) μεταλλικές ράβδοι, εκ των οποίων οι δύο πτυσσόμενες

-τέσσερα (4) διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό

-δύο (2) μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα πτυσσόμενο

-μπαστούνι μπέιζμπολ και πτυσσόμενο νουντσάκου.

-Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 37 ετών - υπεύθυνοι των γραφείων, οι οποίοι θα μεταχθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.