Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εγκρίνει την επιλογή του Γκιγκς ο Φέργκιουσον

Εγκρίνει την επιλογή του Γκιγκς ο Φέργκιουσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 15:57
Ως τον ιδανικότερο άνθρωπο για να αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι ο Ράιαν Γκιγκς, όπως ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση της διοίκησης να διαλέξει τον Ράιαν Γκιγκς ως τον προσωρινό αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγιες, είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δήλωσε πως ο Ουαλός γνωρίσει ότι ακριβώς χρειάζεται:

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που πρέπει να διαλέξουν. Έχει 20 χρόνια εμπειρίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον πήρα όταν ήταν παιδί, στα 13. Έχει περάσει μια γκάμα συναισθημάτων στον σύλλογο, έχει βιώσει τα κάτω και τα πάνω. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να είσαι ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Μάλιστα ο Σερ Άλεξ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιλογή του Γκιγκς να φέρει στο προπονητικό επιτελείο τους Πολ Σκόουλς και Νίκι Μπατ:

«Ευχαριστήθηκα πολύ που έφερε πίσω τον Πολ Σκόουλς και τον Νίκι Μπατ, φυσικά, δυο σπουδαίοι επαγγελματίες. Καταλαβαίνουν τον σύλλογο, δουλεύουν σκληρά, έχουν «γεννηθεί» από τον σύλλογο. Έχουν τον σωστό συνδυασμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.