Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πυρ και μανία με τους τηλεσχολιαστές του «Sky» ο Μπαλοτέλι!

Πυρ και μανία με τους τηλεσχολιαστές του «Sky» ο Μπαλοτέλι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 01:54
Επίθεση στους τηλεσχολιαστές του ιταλικού «Sky Sports» εξαπέλυσε ο Μάριο Μπαλοτέλι αμέσως μετά τον αγώνα της Μίλαν με τη Ρόμα, όπου οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν με 2-0 στο «Ολίμπικο».

Πυρ και μανία με τους τηλεσχολιαστές του ιταλικού «Sky Sports», Τζιανκάρλο Μαρόκι, Κριστιάν Πανούτσι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο κανάλι ο Μάριο Μπαλοτέλι, μόλις ενημερώθηκε πως οι τρεις παλαίμαχοι άσοι εξέφραζαν στο στούντιο τις αμφιβολίες τους για το αν ο «Super Mario» αξίζει να θεωρείται παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Έτσι, αφού ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε την απογοήτευση του για την απόφαση του Κλάρενς Ζέεντορφ να τον αντικαταστήσει στο 69ο λεπτό, δεν «μάσησε» τα λόγια του:

«Είναι αλήθεια πως δεν κατάλαβα την αλλαγή. Ωστόσο μιας και στο στούντιο λέγατε πως δεν είμαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, τότε μάλλον γι’ αυτό έγινε… Ποιος το είπε; Ο Μαρόκι; Αυτός δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο…»

«Δεν είπα ποτέ πως είμαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είμαι φυσιολογικός ποδοσφαιριστής. Θα μου χρειαστεί χρόνος για να γίνω παίκτης παγκόσμιας κλάσης, όμως οι λόγοι που δεν έχω γίνει ακόμα, δεν είναι αυτοί που φαντάζεστε.

Συνέχεια μιλάτε για μένα. Όταν κερδίζει η Μίλαν, ’’ο Μάριο τα πήγε περίφημα‘‘. Όταν χάνει, ’’για όλα φταίει ο Μάριο‘‘. Δεν χρειάζομαι την κριτική σας. Κάνω αυτοκριτική. Συνέχεια λέτε πως είμαι πολύτιμος για το ιταλικό ποδόσφαιρο, όμως δεν υπάρχει λόγος να λέτε αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος…
», δήλωσε ο Μπαλοτέλι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.