Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κέρδισε Μίλαν και έμεινε ζωντανή για τον τίτλο η Ρόμα (video)

Σέριε Α: Κέρδισε Μίλαν και έμεινε ζωντανή για τον τίτλο η Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2014 23:44
Με ένα καταπληκτικό γκολ του Πιάνιτς στο 43’ και άλλο ένα του Ζερβίνιο στο 65’, η Ρόμα κέρδισε με 2-0 την Μίλαν στο «Ολίμπικο» και παρέμεινε ζωντανή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την ώρα που οι «ροσονέρι» έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσο κερδίζει… ελπίζει! Η Ρόμα πανηγύρισε την 9η συνεχόμενη νίκη της, καθώς κέρδισε με 2-0 την Μίλαν στο «Ολίμπικο», βάζοντας έτσι τέλος στο σερί 5 νικών των «ροσονέρι» και παράλληλα διατήρησε ζωντανές τις μικρές ελπίδες που έχει για τον τίτλο, μειώνοντας ξανά στο -5 τη διαφορά της από τη Γιουβέντους, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «τζιαλορόσι» πήραν προβάδισμα στο 43ο λεπτό, με τον Πιάνιτς να περνάει σαν… σταματημένους τους παίκτες της Μίλαν, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ, ενώ στο 65’ ο Ζερβίνιο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Αμπιάτι σε σουτ του Τότι και «έγραψε» το 2-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Μίλαν δεν κατάφερε να απαντήσει, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη, καθώς έμεινε στην 6η θέση μαζί με τη Πάρμα, ενώ εφόσον Τορίνο, Λάτσιο και Βερόνα κερδίσουν τα δικά τους παιχνίδια, τότε κινδυνεύει να υποχωρήσει στην 10η θέση!

Από την άλλη, με τη νίκη της η Ρόμα έφτασε τους 85 βαθμούς και έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στη Σέριε Α, ωστόσο υπολείπεται ακόμα πέντε της Γιουβέντους τρεις στροφές πριν το φινάλε, με τη «Γηραιά Κυρία» να έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Υπενθυμίζεται πως Ρόμα και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους την προτελευταία αγωνιστική στο «Ολίμπικο», ωστόσο εφόσον η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κάνει το 2x2, θα πάει ως πρωταθλήτρια στην πρωτεύουσα…

Τα γκολ:



Το τρομερό γκολ του Πιάνιτς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.