Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισχυρό προβάδισμα για Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισχυρό προβάδισμα για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 00:37
Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μπάγερν η οποία επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους στο Μόναχο και πλέον οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν σε μια εβδομάδα στο Τορίνο, με τους Βαυαρούς να αποκτούν το πάνω χέρι για να προκριθούν στους «4» του θεσμού.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Αλάμπα (1’) και ο Μίλερ (63’ -από θέση οφσάιντ), σε ένα μέτριο παιχνίδι, με την Μπάγερν να είχε την υπεροχή και ήταν σχετικά καλύτερη από την αντίπαλο της.

Από την άλλη η Γιουβέντους «πάγωσε» από το γρήγορο γκολ, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να απειλήσει κυρίως με τον Βιντάλ, με τον Νόιερ όμως να είπε όχι όποτε χρειάστηκε.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Ισχυρό προβάδισμα για Μπάγερν
Γκολ από τα… αποδυτήρια σημείωσε η Μπάγερν η οποία μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ με ένα τυχερό γκολ του Αλάμπα, καθώς το σουτ του κόντραρε στον Βιντάλ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπουφόν για το 1-0.

Οι Ιταλοί έδειχναν να επηρεάζονται από το γρήγορο γκολ, ωστόσο από το 5’ και μετά άρχιζαν να πιέζουν ψηλά τους γηπεδούχους, και κατάφεραν να απειλήσουν στο 12’ με μακρινό φάουλ του Πίρλο, ενώ ένα λεπτό μετά ο Βιντάλ έστειλε τη μπάλα άουτ με δυνατό σουτ.

Στο 16ο λεπτό ο Χάινκες έκανε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Ρόμπεν αντί του τραυματία Κρος, με τον Ολλανδό να αποδίδει, καθώς σύμβαλε τα μέγιστα στην αγωνιστική άνοδο της Μπάγερν στην συνέχεια. Μάλιστα ο ίδιος στο 32’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν το σουτ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι των Ιταλών.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την τελευταία φάση του πρώτου μέρους να ανήκε στην Γιουβέντους, με τον Μπονούτσι να αστοχεί με κεφαλιά από κοντά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Γρήγορο γκολ πήγε να πετύχει και στην έναρξη του δεύτερου μέρους η Μπάγερν, με τον Μάντζουκιτς στο 48’ να αναγκάζει τον Μπουφόν να αποκρούσει στην κλειστή του γωνία. Ωστόσο στο 63’ οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση, με τον Μίλερ να σπρώχνει τη μπάλα τα δίχτα για το 2-0, ο Μάντζουκιτς όμως που έδωσε την πάσα βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Κλάτεμπεργκ ωστόσο καταλόγισε το γκολ, με αποτέλεσμα η Γιουβέντους να αναζητούσε σκορ ώστε να αποκτήσει ελπίδες πρόκρισης για τον επαναληπτικό. Ο Ιταλός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τους Βούτσινιτς και Τζιοβίνκο οι οποίοι έδωσαν πνοή στους «μπιανκονέρι» που βγήκαν μπροστά, με τον Βιντάλ στο 70’ να απείλησε δύο φορές, ωστόσο ο Νόιερ έδιωξε τον κίνδυνο.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Μπάγερν κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα και μάλιστα είχε ευκαιρία για να κάνει το 3-0 στο 90’ με τον Μίλερ. Παρόλα αυτά η Γιουβέντους μπορεί να φωνάζει για ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ριμπερί στο 83’ πάνω στον Βιντάλ, με τον διαιτητή να μην δίνει ούτε κίτρινη!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.