Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θλίψη σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου για Βιλανόβα

Θλίψη σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου για Βιλανόβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2014 20:36
Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου αποχαιρετούν τον Τίτο Βιλανόβα μέσω του Twitter. Δείτε ορισμένες από τις συλλυπητήριες ευχές για τον 45χρονο τεχνικό.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να βγει νικητής στην άνιση μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Ήδη πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκφράζουν την οδύνη τους για το τραγικό γεγονός, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Ζοσέ Μουρίνιο: «Η απώλεια του Τίτο Βιλανόβα είναι μια δυσάρεστη μέρα για το ποδόσφαιρο, την Μπαρτσελόνα και κυρίως τους φίλους και την οικογένειά του. Εκ μέρους όλων στην Τσέλσι, στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι συγκλονισμένη στην είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».



Σέρχιο Ράμος: «Κουράγιο σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του Τίτο. Ένα παράδειγμα δύναμης για όλους εμάς».



Λιονέλ Μέσι: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Τίτο. Για πάντα μαζί σου. Όλη η αγάπη μου για την οικογένειά του».

Τσάμπι Αλόνσο: «Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα».



Φαλκάο: «Μια δυσάρεστη ημέρα για το ποδόσφαιρο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο Βιλανόβα».



Νάνο: «Ακόμα ένας θάνατος από καρκίνο, μεγάλο κουράγιο στην οικογένεια του Τίτο».



Νταβίντ Βίγια: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα μάχης για όλους. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. RIP».



Αντόνιο Κόντε: «Είμαι συγκλονισμένος με το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα. Ηταν σπουδαίο παράδειγμα μαχητή και στη ζωή και στο γήπεδο. Θα μας λείψει».



Φλορεντίνο Πέρεθ: «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα και να μεταφέρω, εκ μέρους της Ρεάλ Μαδρίτης, τα συλλυπητήρια, την αγάπη και την υποστήριξή μας στην οικογένειά του, την Μπαρτσελόνα και κυρίως στη σύζυγο και τα παιδιά του».

Σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης λύπης για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και αναγνώρισης της ζωής και της επαγγελματικής καριέρας του».

Λούκας: «Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί με την απώλεια του Τίτο Βιλανόβα. Όλη τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους φίλους του. RIP».



Αντρές Ινιέστα: «Δεν έχω λόγια. Ήσουν πάντα και θα είσαι παράδειγμα. Περήφανος που ήμουν μέρος της ζωής σου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Δύναμη στην οικογένειά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη, κόουτς».

Λουίς Σουάρες: «Αναπαύσου εν ειρήνη. Όλη τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο».



ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει στην θλίψη ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου για την απώλεια του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος έζησε ολόκληρη τη ζωή του προσφέροντας και δημιουργώντας στον χώρο του ποδοσφαίρου».



Ερίκ Αμπιντάλ: «Για όλα όσα ζήσαμε μαζί, θα σε θυμάμαι για πάντα φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα. Την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του».



Νταβίντ Ντε Χέα: «Μια πολύ θλιβερή μέρα. Θα μας λείψει ο Τίτο Βιλανόβα, αλλά θα μείνει το μαχητικό του πνεύμα. RIP. Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια και τους φίλους του».



Μίτσελ: «Ο καταραμένος ο καρκίνος σου στέρησε πολλά, αλλά πρόλαβες να γίνεις ένας από τους μεγάλους».



Στρούτμαν: «Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα. Έφυγε πολύ νωρίς. Πραγματικά άσχημα νέα»



Ραούλ Μειρέλες: «Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα. Όλη τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους φίλους του»



Βίκτορ Βαλντές: «Τίτο Βιλανόβα, ένας απ’ τους καλύτερους προπονητές στην καριέρα μου. Ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Μια μεγάλη αγκαλιά και πολύ κουράγιο στην οικογένειά του».

Ντιέγκο Κόστα: «Σε ευχαριστώ για κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο, για όλα όσα μας δώρισες και δίδαξες».



Σεσκ Φάμπρεγας: «Τίτο, ευχαριστώ για όλα όσα έδωσες στο ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα. Όλοι οι οπαδοί θα σε αγαπούν για πάντα. Προσωπικά, τον γνώρισα πριν 14 χρόνια και μπορώ να πω πως δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν. Σε ευχαριστώ που με εμπιστευόσουν πάντα, με βοήθησες να βελτιωθώ και να ξεπεράσω προσωπικά και επαγγελματικά εμπόδια. Όλα τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Θα έχεις για πάντα μέρος στην καρδιά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Λουίς Φίγκο: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τίτο Βιλανόβα»



Ίκερ Κασίγιας: «Μια πάρα πολύ θλιβερή μέρα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. RIP Τίτο Βιλανόβα, παράδειγμα δύναμης και κουράγιου για όλους».



Μάικλ Όουεν: «Θλιβερή η είδηση του θανάτου του Τίτου Βιλανόβα σε τόση μικρή ηλικία»



Φερνάντο Αλόνσο: «Σήμερα είναι μια απ’ τις δυσάρεστες μέρες. RIP Τίτο Βιλανόβα, καταραμένη αρρώστια».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις