Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έφυγε» ο Τίτο Βιλανόβα

«Έφυγε» ο Τίτο Βιλανόβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2014 20:09
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, ο Τίτο Βιλανόβα απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 45 ετών.

Θρήνος στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, καθώς ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, λίγες ώρες μετά την επέμβαση που υπεβλήθη.

«Η Μπαρτσελόνα θρηνεί. Ο Τίτο Βιλανόβα πέθανε σε ηλικία 45 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», το μήνυμα της Μπαρτσελόνα στο twitter.

Ο 45χρονος τεχνικός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση και τα ισπανικά Μέσα ανέφεραν πως η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά κρίσιμη…

Τελικώς ο Βιλανόβα, ο οποίος ανέλαβε το «τιμόνι» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012 μετά την αναχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, για να αφήσει τη θέση του στον Τζόρντι Ρόουρα τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, δεν βγήκε νικητής στη μάχη με την επάρατη νόσο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα στην επίσημη ανακοίνωσή της, εντός των επόμενων ωρών θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος στο «Καμπ Νου» όπου θα μπορέσουν οι φίλαθλοι να τιμήσουν τη μνήμη του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.