Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γεωργιάδης: «Να γίνει η αρχή για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στα τρόπαια»

Γεωργιάδης: «Να γίνει η αρχή για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στα τρόπαια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2014 15:13
Ως ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει την αρχή και να επιστρέψει στους τίτλους, χαρακτήρισε τον τελικό με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί και θα είναι όλο και πιο δυνατός τα επόμενα χρόνια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Σαββάτου.

Μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να κατακτήσει το Κύπελλο, ενώ τόνισε πως στο παιχνίδι θα παίξει ρόλο η τύχη και οι λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη:


Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό:

«Μου κάνει εντύπωση που πέρασαν 37 χρόνια για να αναμετρηθούν οι δύο αυτές ομάδες στον τελικό. Είναι ένα ιστορικό ματς. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, έχουμε ικανότητα κι αξία, ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε το τρόπαιο».

Για το αν ο τελικός είναι ευκαιρία για επιστροφή στους τίτλους:

«Είμαστε μεγάλη ομάδα που στερείται τίτλους. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε έναν ισχυρό ιδιοκτήτη και το αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να είναι η αρχή για να επιστρέψουμε στα τρόπαια. Ό,τι κι αν γίνει αύριο η ομάδα θα εξελιχθεί. Το δικό μου το μέλλον δεν έχει σημασία, αλλά της ομάδας. Όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια θα μεγαλώσει».

Για το πόσο απέχει ο ΠΑΟΚ από το Κύπελλο:

«Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και τελειώνει στις 22:00 (γέλια). Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε το τρόπαιο». Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ κι αν θα έχει εκπλήξεις:

«Εκπλήξεις δεν νομίζω να υπάρχουν αυτή τη στιγμή, προς το τέλος της χρονιάς. Οι ομάδες γνωρίζονται. Λυπάμαι που δεν θα έχουμε τους τρεις αυτούς παίκτες, θα ήθελα κι εγώ να τους έχουμε, αλλά έχουμε παιδιά που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Έχω ακόμη κάποια πράγματα να αποφασίσω για πρόσωπα και τακτική».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι:

«Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, που πρέπει να παίξεις άμυνα και να επιτεθείς. Θα παίξουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Παίζει ρόλο και η τύχη. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει, δυνατοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τη διαιτησία στον τελικό:

«Δεν ανησυχώ. Τους εύχομαι να έχουν μια άξια διαιτησία, όπως αρμόζει για έναν τελικό».

Για το πώς βλέπει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας:

«Βλέπω το πάθος που έχουν και τη δίψα για το Κύπελλο».

Για το πώς ζει τον τελικό σαν προπονητής:

«Έχω την ίδια λαχτάρα και τον ίδιο ενθουσιασμό. Είπα στους παίκτες μου πως έχω παίξει σε επτά τελικούς κι έχω κερδίσει τους πέντε. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής θα πετύχαινα ένα γκολ, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ δυστυχώς (γέλια). Το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές, αυτοί κρίνουν τα παιχνίδια, τους πιστεύω και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν».

Για το αν προτιμά Κύπελλο ή συμμετοχής στους ομίλους του Champions League:

«Ένα τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό και εγώ αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι το αυριανό παιχνίδι. Θα θέλαμε περισσότερους τίτλους στην ιστορία μας».

Για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας:

«Δεν αισθάνομαι όμορφα. Κάθε τελικός στην Ευρώπη είναι γιορτή, αλλά εδώ μεγάλωσα, γνωρίζω τι γίνεται και όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν μου προκαλεί έκπληξη. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον να μη γίνει τίποτα».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό και την εξέλιξή του. Χαίρομαι και για το φίλο μου τον Νίκο (Νταμπίζα), καθώς τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.