Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων το Σάββατο στην Αθήνα!

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων το Σάββατο στην Αθήνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2014 03:52
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται το Σάββατο 26/4), για το φόβο επεισοδίων, η δημόσια συγκέντρωση φιλάθλων σε συγκεκριμένες οδούς της Αθήνας από τις 06:00 μέχρι και τις 20:00, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-4-2014 και ώρα 20:00’ στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. και για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014 μέχρι και την 20:00 ώρα της ιδίας, οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις φιλάθλων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.