Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 23:46
Με γκολ του Μπενζεμά στο 19ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στο «Μπερναμπέου» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τρίτη (29/4) ο επαναληπτικός στο Μόναχο.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπάγερν στη Μαδρίτη, σκορ που καλείται να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό του Μονάχου για να πάρει το εισιτήριο για τη Λισαβόνα.

Η Μπάγερν είχε συντριπτική κατοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με την Ρεάλ η οποία με «όπλο» τις αντεπιθέσεις, κατάφερε να σκοράρει στο 19’ με τον Μπενζεμά, ενώ είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Ρονάλντο (26΄) και Ντι Μαρία (41’) για να διπλασιάσει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, η «βασίλισσα» απείλησε την εστία του Νόιερ με δύο σουτ του Ρονάλντο (48’, 68’) , με την Μπάγερν από την άλλη να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά με σκοπό να πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ, ωστόσο ο Γκέτσε δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κασιγίας στο 84’, ο οποίος έκανε σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Γερμανού.

Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να πάρει προβάδισμα πρόκρισης και την Μπάγερν να καλείται να κάνει την ανατροπή στο Μόναχο την ερχόμενη Τρίτη (29/4) για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε (73’ Βαράν), Ράμος, Κοεντράο, Ρονάλντο (74’ Μπέιλ), Μπενζεμά, Αλόνσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ίσκο (82’ Ιγιαραμέντι)

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια (66’ Μαρτίνεζ), Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Σβαϊστάιγκερ (74’ Μίλερ), Κρόος, Ρόμπερν, Ριμπερί (72’ Γκέτσε), Μάντζουκιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.