Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο και Τσέλσι  (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο και Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 00:01
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Ατλέτικο με την Τσέλσι στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα η πρόκριση για τον τελικό να κρίνεται την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο. Καλύτερη η Ατλέτικο, «θωράκισε» την εστία της η Τσέλσι η οποία έχασε με τραυματισμό τους Τσεχ και Τέρι.

Με το αποτέλεσμα που ήθελε έφυγε από τη Μαδρίτη η Τσέλσι, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο επιλέγοντας τη λύση της μαζικής άμυνας, «μπλόκαρε» την Ατλέτικο η οποία απείλησε σημαντικά σε ελάχιστες περιπτώσεις και δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την Ατλέτικο να είχε την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο να αδυνατούσε να βρει λύσεις ώστε να διασπάσει την άμυνα της Τσέλσι, η οποία από την πλευρά της έψαχνε το γκολ με αντεπιθέσεις, ωστόσο τα πολλά λάθη στις μεταβιβασεις δεν της επέτρεψαν να απειλήσει σημαντικά.

Στην επανάληψη, η Ατλέτικο έγινε λίγο πιο απειλητική και έχασε μεγάλη ευκαιρία με φάουλ του Γκάμπι στο 76’ το οποίο «έβγαλε» ο Σβάρτσερ (αντικατέστησε τον τραυματία Τσεχ) ενώ στο 80’ ο Χουανφράν απείλησε με κεφαλιά την εστία των φιλοξενούμενων, με την μπάλα ωστόσο να περνάει άουτ.

Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κρίνεται πλέον στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» την επόμενη Τέταρτη (30/4), εκεί όπου η Τσέλσι θα αγωνιστεί σίγουρα χωρίς τους Μίκελ και Λάμπαρντ λόγω καρτών, ενώ μένει να δούμε εάν θα αγωνιστούν οι Τσεχ και Τέρι που αποχώρησαν τραυματίες.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γκολκίπερ των «μπλε» υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης!

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο θα αγωνιστεί χωρίς τον Γκάμπι ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φιλίπε, Σουάρες (80' Σόσα), Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία (86' Βίγια), Ντιέγκο (60’ Τουράν), Ντιέγκο Κόστα

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ (18’ Σβάρτσερ), Αθπιλικουέτα, Τέρι (73' Σούρλε), Κέιχιλ, Κόουλ, Μίκελ, Λουίζ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Γουίλιαν (90+4' Μπα), Τόρες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.