Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Είπε «όχι» στην Γιουνάιτεντ ο Κλοπ

Είπε «όχι» στην Γιουνάιτεντ ο Κλοπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 15:17
Τη φημολογία που θέλει τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι μεταξύ των υποψηφίων προπονητών να αναλάβουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγες, διέψευσε άμεσα ο Γερμανός τεχνικός της Ντόρτμουντ!

Λίγη ώρα μετά την λύση της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την πρόθεση του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, βάζοντας γρήγορα τέλος στις φήμες που τον συνδέουν με τον αντικαταστάτη του Σκωτσέζου τεχνικού:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σπουδαίος σύλλογος και νιώθω πολύ οικεία με τους θαυμάσιους οπαδούς της. Ωστόσο, η δέσμευση μου με την Ντόρτμουντ και τους ανθρώπους της δεν είναι εύθραυστη» δήλωσε στον «Guardian» ο Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος τεχνικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα μέχρι το 2018, δηλώνοντας «ερωτευμένος» με τον σύλλογο!

Φαβορί αυτή τη στιγμή ο Φαν Χαάλ


Είπε «όχι» στην Γιουνάιτεντ ο Κλοπ
Να σημειωθεί πως κάποιες αγγλικές εταιρίες έχουν αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί τον Λουις Φαν Χαάλ ως τον προπονητή που θα αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ, καθώς πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο έμπειρος προπονητής έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον πρόεδρο των «πετεινών», Ντανιέλ Λέβι για να αντικαταστήσει τον Τιμ Σέργουντ το καλοκαίρι.

Παράλληλα, στους υποψήφιους τεχνικούς βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα ονόματα των Ντιέγκο Σιμεόνε, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Κάρλος Κεϊρόζ, ενώ παρουσιάζεται και η πιθανότατα ο Ράιαν Γκιγκς να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ και μετά το καλοκαίρι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.