Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανή για τον τίτλο η Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανή για τον τίτλο η Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 00:17
Ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και μείωσε ξανά στους 6 τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τραυματίστηκε ο Σίλβα!

Δεν τα παρατάει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η ομάδα του Μανουέλ Πελεγρκίνι μετά από δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας με 3-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο.

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, καθώς πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών χάρη στα γκολ των Ζαμπαλέτα (3’) και Αγκουέρο (10’). Η Γουέστ Μπρομ μείωσε στο 16’ με τον Ντόρανς, ωστόσο στο 36’ ο Ντεμικέλις «έγραψε» το 3-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στα άσχημα νέα ο τραυματισμός του Νταβίντ Σίλβα ο οποίος τραυματίστηκε σε μονομαχία του με τον Αμαλφιτανό και αποχώρησε με φορείο!

Πλέον η Σίτι βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο και ελπίζει σε άσχημο αποτέλεσμα των «κόκκινων» στο ντέρμπι της Κυριακής με την Τσέλσι, προκειμένου να «ψαλιδίσει» ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από την κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.