Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν είναι καλύτερος από μένα ο Σιμεόνε»

Μουρίνιο: «Δεν είναι καλύτερος από μένα ο Σιμεόνε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2014 23:48
Έτοιμη και διαβασμένη ώστε να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο είναι η Τσέλσι όπως δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πρόσθεσε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι καλύτερος προπονητής από αυτόν, ενώ δεν δίστασε να πει πως στην Ισπανία η ομάδα του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε κέφια ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης της Τσέλσι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι καλύτερος προπονητής από αυτόν, απάντησε πως δεν συμφωνεί με αυτή την τοποθέτηση, αναφέροντας πως ο ίδιος έχει εμπειρία 15 ετών στην προπονητική:

«Δεν νομίζω ότι είναι καλύτερος προπονητής από μένα. Δεν είναι εύκολο να συγκρίνουμε προπονητές και δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε κάποιον με 15 χρόνια εμπειρίας και κάποιον που έχει καταφανώς λιγότερα».

Ο ίδιος αναφέρθηκε πως η Ατλέτικο είναι σπέσιαλ ομάδα όμως αυτός και οι συνεργάτες του την έχουν μελετήσει και έχουν προετοιμάσει τους παίκτες της Τσέλσι:

«Το ότι έφτασες στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μάχεσαι για τον τίτλο στην Ισπανία, σημαίνει ότι είσαι σπέσιαλ ομάδα. Κανένας από τους συλλόγους που έφτασε εδώ δεν έχει κακή ομάδα. Η Ατλέτικο δεν αποτελεί εξαίρεση. Την είδα σε πολλά παιχνίδια. Μελέτησα πολύ και προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες μου για ό,τι συναντήσουν. Μίλησα στους ποδοσφαιριστές μου για τις δυνατότητές της. Είναι μια ομάδα που σεβόμαστε».

Για την επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στο «Βιθέντε Καλντερόν»: «Μίλησα μαζί του για το ισπανικό ποδόσφαιρο και είναι μεγάλος υποστηρικτής της Ατλέτικο, αλλά και επαγγελματίας. Τα λεπτά που θα βρεθεί αύριο στο γήπεδο θα δώσει τα πάντα για την Τσέλσι, ως επαγγελματίας».

Για το θέμα της συμμετοχής του Τιμπό Κουρτουά: «Δεν μιλάω για ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην Τσέλσι. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Εγώ δεν κάνω σχόλιο».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ισπανία: «Στην Ισπανία η ομάδα μου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και όταν νικά σε διοργανώσεις που δεν έχω συμμετοχή, χαίρομαι»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.