Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα έβαλε με τον επικεφαλή διαιτησίας ο Μουρίνιο!

Τα έβαλε με τον επικεφαλή διαιτησίας ο Μουρίνιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2014 23:20
Σύντομος και… αιχμηρός ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Σάντερλαντ (1-2) με τον Πορτογάλο τεχνικό να τα βάζει με τον διαιτητή, Μάικ Ντιν αλλά και με τον επικεφαλή διαιτησίας, Μάικ Ρίλεϊ.

Η ήττα της Τσέλσι από τη Σάντερλαντ (1-2) στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί 77 εντός έδρας αγώνων του Ζοζέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ και παράλληλα «χαρίζει» ουσιαστικά τον τίτλο στη Λίβερπουλ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Οι «μπλε» είχαν παράπονα για την διαιτησία του Μάικ Ντιν, καθώς ζήτησαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο για χέρι του Αλόνσο στην περιοχή, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για το πέναλτι με το οποίο η Σάντερλαντ έφυγε με το «διπλό» από το «Στάμφορντ Μπρίτζ», με τον βοηθό του Μουρίνιο, Ρούι Φαρία να ήταν έτοιμος να επιτεθεί (!) στον διαιτητή αμέσως μετά το 2-1 (φώτο).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τον αγώνα στάθηκε στις αποφάσεις του Ντιν, δίνοντας… συγχαρητήρια στον Άγγλο διαιτητή, αλλά και στον επικεφαλή διαιτησίας, Μάικ Ρίλεϊ:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έδωσαν τα πάντα για τη νίκη. Έπειτα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Σάντερλαντ για τη νίκη, στον Μάικ Ντιν για την απίστευτη εμφάνισή του και φυσικά, θέλω να συγχαρώ και τον Μάικ Ρίλεϊ. Αυτό που κάνουν οι διαιτητές στη σεζόν και κυρίως στα τελευταία παιχνίδια με τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο, είναι φανταστικό…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.