Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σάντερλαντ χαρίζει τον τίτλο στη Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σάντερλαντ χαρίζει τον τίτλο στη Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2014 21:30
Λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία (2-2) που απέσπασε στην έδρα της Σίτι, η Σάντερλαντ κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και εκτός απροόπτου χαρίζει τον τίτλο στην Λίβερπουλ, η οποία με νίκη κόντρα στην Νόριτς ξεφεύγει με +5 στην κορυφή! Προηγήθηκαν οι «μπλε» με τον Ετό (12’), γύρισαν το σκορ οι Γουίκαμ (18’) και Μπορίνι (82’ πεν.) μετά από «δώρα» των Σβάρτσερ και Αθπιλικουέτα.

Και όμως η ουραγός του πρωταθλήματος καθορίζει εκτός απροόπτου τον νικητή του! Η Σάντερλαντ έκανε ξανά την μεγάλη έκπληξη, καθώς κέρδισε με ανατροπή την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» (2-1), υποχρεώνοντας τον Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 78 παιχνίδια, η οποία μάλιστα επιτρέπει στη Λίβερπουλ να ξεφύγει ακόμα με +5 στην κορυφή, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σάντερλαντ χαρίζει τον τίτλο στη Λίβερπουλ (video)
Η Τσέλσι ήταν… άξια της μοίρας της, καθώς πήρε προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό με τον Ετό, ισοφαρίστηκε άμεσα (18') με τον δήμιο της Σίτι, Γουίκαμ μετά από ασταθή απόκρουση του Σβάρτσερ, και παρότι οι «μπλε» είχαν 2-3 μεγάλες ευκαιρίες (και δοκάρι) για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, ένα γλίστρημα του Αθπιλικουέτα στο 82’, επέτρεψε στον Άλντιντορ να μπει στην περιοχή και να κερδίσει πέναλτι, από το οποίο ο Μπορίνι ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 82’.

Μάλιστα αξίζει να πούμε πως ο Μπορίνι αγωνίζεται στη Σάντερλαντ ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα πλήγωσε την πρώην ομάδα του, καθώς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Τσέλσι.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι μετά από χέρι του Αλόνσο στην περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια οι «μπλε» στάθηκαν τυχεροί που ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Ραμίρες για αγκωνιά στον Λάρσον στο 44’.

Έτσι η Σάντερλαντ έφτασε τους 29 βαθμούς και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία, με την Τσέλσι στον αντίποδα, να μένει στους 75 βαθμούς πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και να ελπίζει πλέον σε ήττα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς την Κυριακή για να μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες για το πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.