Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες Ευρώπης για Ίντερ και Μίλαν, γκέλαρε η Νάπολι (video)

Σέριε Α: Νίκες Ευρώπης για Ίντερ και Μίλαν, γκέλαρε η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2014 18:13
Μεγάλο βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη έκανε η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Πάρμα στο «Ενιο Ταρντίνι» και ξέφυγε με +5 από την 6η θέση στην οποία βρίσκονται οι «παρμέντσι» αλλά και η Μίλαν, η οποία κέρδισε με 3-0 την Λιβόρνο, σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη της και μπορεί να ελπίζει για ένα ευρωπαικό εισιτήριο. «Γκέλα» για Νάπολι, γκολ για Ταχτσίδη και Λέτο.

Σπουδαία νίκη πήρε η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Πάρμα στο «Ενιο Ταρντίνι» και πήρε προβάδισμα 5 βαθμών για την 5η προνομιούχο θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Πάρμα είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κασάνο όμως να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 44’ και στο 46’ ο Παλέτα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό το εκμεταλεύτηκε η Ίντερ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 48’ με τον Ρολάντο, ενώ στο 89’ ο νεοεισελθέντα Γκουαρίν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τους «νερατζούρι».

5x5 η Μίλαν, γκολ ο Ταχτσίδης


Σέριε Α: Νίκες Ευρώπης για Ίντερ και Μίλαν, γκέλαρε η Νάπολι (video)
Ασταμάτητη είναι στα τελευταία παιχνίδια η Μίλαν, η οποία κέρδισε με 3-0 την Λιβόρνο, με αποτέλεσμα να σημειώσει την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και να «σκαρφαλώσει» στην 6η θέση, όντας 5 βαθμούς πίσω από την 5η Ίντερ, την οποία υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» στις 4 Μαίου.

Οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ στο 43’ με τον Μπαλοτέλι, ενώ στο 51’ ο Τααράμπτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Κλάρενς Ζεέντορφ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Πατσίνι, με αποτέλεσμα η Μίλαν να ισοβαθμεί στην 6η θέση μαζί με την Πάρμα και την Λιβόρνο να παραμένει στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς.

Από την άλλη, από ένα βαθμό πήραν Λάτσιο και Τορίνο, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο «Ολίμπικο», με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 3-2 στο 89’, ωστόσο ο Καντρέβα ισοφάρισε σε 3-3 στο 90+4’!

Οι «λατσιάλι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μάουρι (43’) και Καντρέβα (65’ πεν.), ωστόσο η Τορίνο ισοφάρισε αρχικά με τον Κούρτιτς στο 52’ και στο 67’ χάρη στο πρώτο γκολ του Ταχτσίδη με τη φανέλα των φιλοξενούμενων.

Στο 89’ ο Ιμόμπιλε «πάγωσε» το «Ολίμπικο» για το 3-2 της Τορίν, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Καντρέβα με δεύτερο προσωπικό γκολ έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 8η θέση με 49 βαθμούς.

Γκέλα για Νάπολι, γκολάρα ο Λέτο


Σέριε Α: Νίκες Ευρώπης για Ίντερ και Μίλαν, γκέλαρε η Νάπολι (video)
Μια εβδομάδα μετά τη νίκη της κόντρα στη Λάτσιο, η Νάπολι έμεινε στο 1-1 στο «Φρίουλι» κόντρα στην Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην Φιορεντίνα να μειώσει στους 7 τη διαφορά της από την 3η θέση εφόσον κερδίσει τη Ρόμα.

Οι «παρτενοπέι» πήραν προβάδισμα στο 39’ με γκολ του Καγιεχόν, ωστόσο στο 54’ ο Φερνάντες ισοφάρισε για το τελικό 1-1, με την Ουντινέζε να φτάνει τους 39 βαθμούς και να ισοβαθμεί στην 13η θέση με τη Τζένοα.

Και αυτό διότι η ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (μπήκε στο 66’) ηττήθηκε με 2-1 στη Γένοβα από την Κάλιαρι, η οποία πήρε μια σπουδαία νίκη που της επέτρεψε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλη νίκη και για τη Σασουόλο, η οποία κέρδισε με 1-0 την Κίεβο στη Βερόνα και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Νίκη-«ανάσα» και για Κατάνια, η οποία με γκολάρα του Σεμπάστιαν Λέτο κέρδισε με 2-1 τη Σαμπντόρια και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 6 σερί ήττες!

Τα γκολ:


Πάρμα - Ίντερ:



Μίλαν - Κατάνια:



Ουντινέζε - Νάπολι:



Λάτσιο - Τορίνο (στο 0:30 το γκολ του Ταχτσίδη):



Κατάνια - Σαμπντόρια (στην αρχή το γκολ του Λέτο):


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.