Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες»

«Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2014 15:45
Στην Βιγιαρεάλ αναμένεται να επιστρέψει ο Ερνάν Πέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός είχε προβλέψει τοποθέτηση ειδικής ρήτρα στη συμφωνία με την ισπανική ομάδα.

Ο Παραγουανός άσος του Ολυμπιακού υπέση ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Απόλλωνα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και την προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, οι «ερυθρόλευκοι» λόγω του βεβαρημένο ιατρικού ιστορικού του παίκτη, είχαν εισάγει στην συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ τοποθέτηση ειδικής ρήτρας σύμφωνα με την οποία εάν ο παίκτης τραυματίζονταν σοβαρά, θα επέστρεφε στην ισπανική ομάδα!

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Πέρες θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ και θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της ομάδας, και εφ’ όσον επανέλθει στην ενεργό δράση, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει ξανά βάσει της συμφωνίας.

Φιλικό με Πανιώνιο την Παρασκευή


«Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες»
Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού να ολοκληρώθηκαν για τη φετινή σεζόν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις για περίπου έναν μήνα ακόμα.

Μάλιστα, η ομάδα αναμένεται να κλείσει φιλικά παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται την προσεχή Παρασκευή, καθώς οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραισκάκης» σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 13:00 αλλά χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.