Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι-παρωδία με νικητή τον ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι-παρωδία με νικητή τον ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2014 23:17
Σε ένα ντέρμπι-παρωδία που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες, ο ΠΑΟΚ με γκολ του Αθανασιάδη (47’) κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Επεισόδια, νεύρα, αψιμαχίες, ξύλο, αντικείμενα, κόκκινες και… ψάρια παρά ποδόσφαιρο είδαμε στο δεύτερο ημιτελικό! Αποβλήθηκαν Μανιάτης (89’), Κατσουράνης (89’ από τον πάγκο), Νάτχο (90+5’).

Μέσα σε όλα τα άλλα… προέκυψε και ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου! Ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 47’ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη», πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για 17η φορά, εκεί όπου θα διεκδικήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό το 5ο Κύπελλο στην ιστορία του.

Με καθυστέρηση μιας ώρας και 16 λεπτών πραγματοποιήθηκε η σέντρα στον δεύτερο ημιτελικό, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι-παρωδία με νικητή τον ΠΑΟΚ (video)
Στα αγωνιστικά θέματα, ο ΠΑΟΚ ο οποίος «καιγόταν» για γκολ, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό εξαιτίας των συνεχών διακοπών για σκληρά μαρκαρίσματα και τις εντάσεις που ακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να είχαμε περισσότερες αψιμαχίες παρά ευκαιρίες!

Έτσι, οι μόνες αξιόλογες στιγμές των γηπεδούχων ήταν δύο δυνατά σουτ του Στοχ και ένα πλασέ του Αθανασιάδη, με τον Ολυμπιακό αντίθετα να μην είχε καμία μεγάλη φάση στο παιχνίδι του.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς μετά από γέμισμα του Τζαβέλλα, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά στο 48’ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι, δίνοντας σκορ πρόκρισης στον «δικέφαλο του Βορρά».

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν άφηνε ελεύθερους χώρους.

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι-παρωδία με νικητή τον ΠΑΟΚ (video)
Όσο περνούσε η ώρα, οι συνεχόμενες διακοπές και… συμπλοκές είχαν καταντήσει… ρουτίνα και φυσικά δεν επέτρεψαν να δούμε ποδόσφαιρο! Μάλιστα ο Μανιάτης με τον Κατσουράνη, που βρίσκονταν στον πάγκο, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο 90’, με τον διαιτητή να τους αποβάλει, ενώ τον δρόμο για τα αποδυτήρια ακολούθησε μετά από λίγο και ο Νάτχο για σπρώξιμο στον Μαρκάνο.

Ο διαιτητής αναγκάστηκε να κρατήσει 11 λεπτά καθυστερήσεις, με τον Ολυμπιακό να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες στο φινάλε για να «κλέψει» το εισιτήριο για τον τελικό, με τον Μασάντο να πιάνει… αέρα σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Μαρκάνο έπιασε την κεφαλιά, με τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ να διώχνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή!

Μετά το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν νέες άσχημες εικόνες, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να πανυγηρίσουν, αλλά για να έρθουν στα χέρια με την αποστολή του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με τους παίκτες να ανγκάστηκαν να… παλέψουν για να πάνε στα αποδυτήρια!

Το γκολ:



Η ένταση Μανιάτη-Κατσουράνη:



Το ξύλο στη φυσούνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.