Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έριξαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού (video)

Έριξαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2014 21:19
Ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού έριξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο δεύτερος ημιτελικός των δύο ομάδων στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας να ξεκινήσει με μία ώρα και 16 λεπτά καθυστέρηση!

Παρότι η μονομαχία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο είχε προγραμματιστεί στις 20:00, το παιχνίδι ξεκίνησε στις 21:16 μιας και οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ψάρια (!) στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», τη στιγμή που οι δύο ομάδες έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο!

Το συγκεκριμένο γεγονός, σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί από τα χιλιάδες καπνογόνα, προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον διαιτητή Μάνταλο να στέλνει στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες.

Έριξαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού (video)
Μάλιστα σε δηλώσεις του στο «Otesports» ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για ντροπή και εξευτελισμό του ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως ένα καπνογόνο έκαψε τον πάγκο του Ολυμπιακού:

«Είναι αίσχος. Είναι ντροπή. Απευθύνομαι στους φιλάθλους όλων των ομάδων. Είναι τρομοκρατία αυτό που συμβαίνει εδώ. Μας κάψανε τον πάγκο. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι εξευτελισμός του ποδοσφαίρου», δήλωσε.

Κατόπιν διαβουλεύσεων ανάμεσα σε Μάνταλο, Σαββίδη, Βρύζα, Βρέντζο, Θεοδωρίδη και Δουρέκα, πάρθηκε η απόφαση το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 21:16…

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, εκατοντάδες φωτοβολίδες και καπνογόνα εκτοξεύθηκαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.