Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό με Μακούν η Ρεν (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό με Μακούν η Ρεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2014 00:39
Με τον Ζεάν Μακούν να βρίσκει δίχτυα, η Ρεν κέρδισε με 3-2 την Ανζέ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας για πρώτη φορά μετά το 2009, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μονακό ή την Γκινγκάμπ.

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας για 6η φορά στην ιστορία της «σφράγισε» η Ρεν, η οποία κέρδισε με 3-2 την Ανζέ στο «Ρουτ ντε Λοριάν» και πήρε το πρώτο από τα δύο εισιτήρια, καθώς το δεύτερο θα κριθεί ανάμεσα στην Μονακό και την Γκινγκάμπ.

Παρότι η Ανζέ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γιαταρά. Ωστόσο η Ρεν κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με τα τέρματα των Τοιβόνεν (15’) και Γκροσίτσκι (36’), ενώ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ζεάν Μακούν «έγραψε» το 3-1 στο 48’.

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό με Μακούν η Ρεν (video)
Ο Γιαταρά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 89’ μείωσε σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα η Ρεν να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό της 3ης Μαΐου.

Μάλιστα μετά τη λήξη, το γήπεδο γέμισε από οπαδούς των γηπεδούχων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους η οποία θα διεκδικήσειι τον πρώτο της μεγάλο τίτλο μετά το μακρινό 1971, όταν και στέφθηκε για δεύτερη φορά Κυπελλούχος Γαλλίας κερδίζοντας με 1-0 τη Λιόν.

Δείτε το τρομερό βίντεο με το... πάρτι των οπαδών:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.