Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και… περιμένει για την τετράδα η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και… περιμένει για την τετράδα η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2014 00:18
Με πρωταγωνιστή τον Λούκας Ποντόλσκι, η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή την Γουέστ Χαμ στο «Έμιρειτς» (3-1), πέρασε στην 4η θέση και περιμένει πλέον «γκέλα» της Έβερτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την Μ. Τετάρτη για να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα.

Τρεις ημέρες μετά την αγχωτική πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Γουίγκαν, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Χαμ στο «Έμιρειτς» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην 4η θέση με έναν βαθμό περισσότερο από την Έβερτον.

Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 40’ όταν ο Τζάρβις έδωσε το προβάδισμα στην Γουέστ Χαμ, ωστόσο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκανε την ανατροπή με τους Ποντόλσκι (44’) και Ζιρού (55’), με τον τελευταίο να σκοράρει και να αφιερώνει το γκολ στα 96 θύματα του Χίλσμπορο.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 78’ ο Ποντόλσκι ο οποίος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την Άρσεναλ η οποία προσπέρασε προσωρινά την Έβερτον και θα παραμείνει μόνη στην 4η θέση, εφόσον τα «ζαχαρωτά» ηττηθούν από την Κρίσταλ Πάλας τη Μ. Τετάρτη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.