Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Μπακάκη η ΑΕΚ

Παίρνει Μπακάκη η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 18:29
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» τα βρήκε με τον Παναιτωλικό και ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ανερχόμενου Έλληνα παίκτη βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη!

Παρά τις χθεσινές διαψεύσεις, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας βρέθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στα γραφεία της Aegean για τις τελικές διαπραγματεύσεις και υπέγραψε την παραχώρηση του 23χρονου δεξιού μπακ-χαφ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του ποδοσφαιριστή, με τον Έλληνα άσο να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με την ΑΕΚ, και ουσιαστικά θα αποτελέσει την 11η μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της νέας σεζόν.

Update (19:15): Το απόγευμα της Μ. Τρίτης η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το deal, γνωστοποιώντας πως ο παίκτης συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και όχι τετραετές όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ και παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίο πριν από λίγο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.