Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ταρντέλι: «Δεν έχω συμφωνήσει με την Ελλάδα»

Ταρντέλι: «Δεν έχω συμφωνήσει με την Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2014 17:52
Ο Μάρκο Ταρντέλι διέψευσε πως έχει συμφωνήσει με την ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο δεν εμφανίστηκε αρνητικός στην προοπτική να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Την Κυριακή ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μάρκο Ταρντέλι έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΠΟ για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4, διέψευσε τα όσα γράφονται.

Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, αναφέροντας πως θα ήταν τιμητικό γι’ αυτόν να πάρει τη θέση!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρκο Ταρντέλι στον Arena FM 89,4:


Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Η Ιταλία εύχομαι να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο Μουντιάλ, γιατί η θερμοκρασία θα είναι πολύ υψηλή και τα ταξίδια πολύ μακρινά. Γι' αυτό τον λόγο πιστεύω ότι τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ θα είναι οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής και όχι οι Ευρωπαϊκές ομάδες. Η Ιταλία είναι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως θα τα πάει ικανοποιητικά».

Για την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ:

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται διαρκώς μετά την κατάκτηση του Euro του 2004 και σε σταθερή βάση. Πέτυχε μια σημαντική πρόκριση στην τελική φάση της Βραζιλίας, με σπουδαίες εμφανίσεις στα προκριματικά. Και αυτή την περίοδο έχει μια συνεπή ομάδα και πιστεύω πως θα τα πάει καλά στο Μουντιάλ».

Για το εάν έχει συμφωνήσει με την Εθνική Ελλάδας:

«Όχι, δεν έχω συμφωνήσει, αλλά θα ήταν τιμητικό και καταπληκτικό για εμένα μετά το Μουντιάλ να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας. Αυτή την στιγμή έχω δύο - τρεις προσφορές από ομάδες. Θα αξιολογήσω το καλοκαίρι ποια είναι η καλύτερη πρόταση. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή έχει έναν πολύ καλό προπονητή που ονομάζεται Φερνάντο Σάντος».

Για το αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ιταλικό κεντροαριστερό δημοκρατικό κόμμα του Ματέο Ρέντσι:

«Όχι αποκλείεται, δεν σκέπτομαι κάτι τέτοιο. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όχι με την πολιτική. Είμαι προπονητής, αγαπάω το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό».

Για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα:

«Θυμάμαι τις αναμετρήσεις της Γιουβέντους με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα και με την ΑΕΚ στα πρώτα μου χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολες αναμετρήσεις, γιατί μοιάζουμε πολύ. Είναι ένθερμη η ατμόσφαιρα και στα ελληνικά γήπεδα. Η πιο γνωστή ομάδα της Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν τον έχω αντιμετωπίσει. Έχω παίξει αντίθετα απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ με προπονητή τον Τραπατόνι».

Για τους ποιο γνωστούς Έλληνες παίκτες:

«Από τους εν ενεργεία για μένα σημαντικότερος είναι ο Καραγκούνης, ενώ ξεχωρίζω τον Γεωργάτο από το παρελθόν. Και για τους δυο έχω προσωπική άποψη, αφού έπαιξαν στην Ίντερ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.