Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχώρησε από τον Απόλλωνα ο Βελλής

Αποχώρησε από τον Απόλλωνα ο Βελλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2014 13:51
Την αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Προς πώληση οι μετοχές.

Μια ημέρα μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα στην Football League, ο Σταμάτης Βελλής έκανε πράξη τα λεγόμενα του αποχωρώντας από τα διοικητικά του Απόλλωνα, απόφαση που είχε ανακοινώσει στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη και αυτές είναι πλέον προς πώληση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο μέτοχος της ΠΑΕ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» κ. Σταμάτης Βελλής, κάτοχος του 90% των μετοχών της ΠΑΕ, έχει ανακοινώσει από τις 27 Φεβρουαρίου την απόφαση του να σταματήσει την οικονομική ενασχόληση του με την ΠΑΕ μετά το πέρας της αγωνιστικής και οικονομικής περιόδου 2013-2014, οπότε και επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του άνευ οικονομικού ανταλλάγματος στο ιστορικό ιδρυτικό αθλητικό σωματείο «Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης» από όπου και τις παρέλαβε το 2008, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων εκ του νόμου προϋποθέσεων.

Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει αυτές τις μετοχές δύναται να έρθει σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου ώστε να διαπραγματευτεί την απόκτηση τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.