Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Πήρε το ντέρμπι η Νίκη, 2x2 για Ψαχνά και Αιγινιακό (video)

Football League: Πήρε το ντέρμπι η Νίκη, 2x2 για Ψαχνά και Αιγινιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 23:30
Την πρώτη του ήττα στα πλει-οφ γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τη Νίκη στο ντέρμπι της πόλης, επιτρέποντας έτσι στην Κέρκυρα να τον πιάσει στην κορυφή με 9 βαθμούς μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στα Χανιά. 2x2 για Ηρακλή Ψαχνών (2-1 τον Ηρακλή) και Αιγινιακό (1-0 τον Φωστήρα).

Με την νίκη της Νίκης Βόλου (1-0) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των πλει-οφ της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο ντέρμπι, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, με την Νίκη αντίθετα να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τζιώρα!

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν και έτσι δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2x2 στο μίνι-πρωτάθλημα, ενώ η ήττα είχε ως αποτέλεσμα την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν γρήγορα απ’ το γήπεδο!

Στην κορυφή η Κέρκυρα, 2x2 για Ψαχνά και Αιγινιακό


Football League: Πήρε το ντέρμπι η Νίκη, 2x2 για Ψαχνά και Αιγινιακό (video)
Την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου εκμεταλλεύτηκε η Κέρκυρα, η οποία κέρδισε με 2-0 τα Χανιά και έπιασε στην κορυφή τους Βολιώτες με 9 βαθμούς.

Σκόρερ για τους Φαίακες οι Μπεριάν (41’) και Σουάνης (47’) οι οποίοι χάρισαν την πρώτη νίκη της Κέρκυρας στο μίνι-πρωτάθλημα, μετά την ήττα της ομάδας την πρώτη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη, το 2x2 έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή στην Εύβοια!

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα των Ψαχνών να ανεβάζει την απόδοση της στην επανάληψη και να παίρνει προβάδισμα στο 57’ με τον Κρητικό. Ο Πορτουλίδης ισοφάρισε στο 77’ για τον Ηρακλή, όμως ένα λεπτό μετά ο Μπουμάλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους οι οποίοι διατηρήθηκαν στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Το 2x2 έκανε και ο Αιγινιακός ο οποίος με γκολ του Κουτσοσπύρου στο 55’ κέρδισε με 1-0 τον ουραγό Φωστήρα και ισοβαθμεί πλέον στην 3η θέση μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών!

Η βαθμολογία (2η αγωνιστική):

1. Ολυμπιακός Βόλου 9
2. Κέρκυρα 9
------------------------
3. Αιγινιακός 6
------------------------
4. Ηρακλής Ψαχνών 6
5. Νίκη Βόλου 5
6. Ηρακλής 3
7. Χανιά 1
8. Φωστήρας 0

*οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας στην Σούπερ Λιγκ ενώ ο 3ος παίζει μπαράζ ανόδου-παραμονής με την Ξάνθη




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.