Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιόρτασε το 41ο πριν τον «τελικό» ο Ολυμπιακός (pics)

Γιόρτασε το 41ο πριν τον «τελικό» ο Ολυμπιακός (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 22:45
Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν τον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους «4» του Κυπέλλου. Αποθεώθηκε η ομάδα, τιμήθηκε ο Λοσάντα, ζήτησε την πρόκριση στον τελικό ο κόσμος!

Με την ψυχή τους γιόρτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος στην φιέστα που ακολούθησε αμέσως μετά τη νίκη (1-0) των «ερυθρόλευκων» επί του Απόλλωνα, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Football League.

Γιόρτασε το 41ο πριν τον «τελικό» ο Ολυμπιακός (pics)
Όπως και πέρσι, στον αγωνιστικό χώρο έκαναν την εμφάνιση τους όλα τα πρωταθλήματα της ομάδας, ενώ βραβεύθηκε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Χούλιο Λοσάντα, που γνώρισε την αποθέωση, με τον κόσμο να φωνάζει: «Στην μπάντα στην μπάντα περνάει ο Λοσάντα».

Στα μάτριξ του γηπέδου, έπαιξε βίντεο για τον Σταύρο Νταϊφά ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη φιέστα για τη UNICEF έφτασε τις 170.000 ευρώ!

Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το Κύπελλο του πρωταθλητή και το σήκωσε μαζί με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, ενώ ακολούθησε η φωτογράφηση και ο γύρος του θριάμβου, με τον κόσμο να ζητάει πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.