Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε και ξέφυγε η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε και ξέφυγε η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 21:53
Με γκολ των Γκοντίν (40’) και Ντιέγκο Κόστα (84’), η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Χετάφε εκτός έδρας και έφτασε τους 82 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Ρεάλ και τέσσερις από την Μπαρτσελόνα που γνώρισε ήττα-σοκ από τη Γρανάδα! Τραυματίστηκε στο γκολ ο Κόστα ο οποίος έχασε πέναλτι στο 65', αποβλήθηκε στο ίδιο λεπτό ο Λαφίτα για τη Χετάφε.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την «γειτόνισσα» Χετάφε στο «Κολισέουφ Αφόνσο Πέρεθ» και ξέφυγε με +3 και +4 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 40’ με κεφαλιά του Γκοντίν, ενώ στο 65’ ο Μιράντα κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Λαφίτα, ο οποίος άφησε τη Χετάφε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κοδίνα από την άσπρη βούλα, ωστόσο ο ίδιος πήρε… ρεβάνς στο 84’ όταν μετά από σέντρα-σουτ του Αντριαν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μάλιστα ο Ισπανός επιθετικός στην προσπάθεια του να σκοράρει, χτύπησε πάνω στο δοκάρι και αποχώρησε τραυματίας, με την Ατλέτικο ωστόσο να ενημερώνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σεβίλλη με δύο γκολ του Γκαμέιρo, κέρδισε με 2-0 την Μπέτις στο ντέρμπι της πόλης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την 4η Μπιλμπάο.

Νίκη και για τη Βαλένθια η οποία επικράτησε με 2-1 της Έλτσε και διατηρήθηκε στην 8η θέση με 44 βαθμούς.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.