Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «4» Γιουβέντους και Μπενφίκα

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «4» Γιουβέντους και Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2014 00:54
Την πρόκριση στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισαν Γιουβέντους και Μπενφίκα, οι οποίες κέρδισαν για δεύτερη φορά τις Λιόν και Άλκμααρ αντίστοιχα και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Αν και αγχώθηκε, η Γιουβέντους κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λιόν, την οποία κέρδισε με 2-1 στο Τορίνο και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Ζερλάν» «σφράγισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Πίρλο.

Η Λιόν κατάφερε να απαντήσει στο 18’ με γκολ του Μπριάν, ενώ απείλησε τη «Γηραιά Κυρία» για δεύτερο τέρμα έχοντας μεγάλη ευκαιρία με φάουλ του Εμβουεμπά.

Ωστόσο, στο 68’ χάρη στο σουτ του Μαρκίζιο (η μπάλα κόντραρε στον Ουμτιτί) η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με 2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στους «4» η Μπενφίκα


Γιουρόπα Λιγκ: Στους «4» Γιουβέντους και Μπενφίκα
Ένα βήμα πριν τον τελικό απέχει και η Μπενφίκα, καθώς η περσινή φιναλίστ του θεσμού, κέρδισε ξανά την Αλκμααρ, αυτή τη φορά με 2-0 στην Πορτογαλία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «αετούς» ήταν ο Ροντρίγκο, ο οποίος με δύο γκολ στο 39’ και στο 71’ «καθάρισε» την πρόκριση για την ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς.

Έτσι, η Μπενφίκα πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την Παρασκευή θα μάθει το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει για να βρεθεί ξανά στον τελικό της διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.