Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Απέκλεισε την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Απέκλεισε την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2014 23:38
Με γκολ του Κόκε στο 5ο λεπτό, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 1-0 την Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, αφήνοντας παράλληλα εκτός τους «μπλαουγκράνα»! Τρία δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, η Μπαρτσελόνα δεν θα βρίσκεται στην κλήρωση για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ατλέτικο, η οποία κέρδισε με 1-0 τους Καταλανούς στη Μαδρίτη και έγραψε ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» για πρώτη φορά μετά το 1974!

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν το προβάδισμα μετά το 1-1 στο «Καμπ Νου» και μόλις στο 5ο λεπτό του επαναληπτικού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη στο τέρμα του Κόκε, ενώ ο Αντριάν είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Απέκλεισε την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο (video)
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνέχιζε να είχε την υπεροχή και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη στην άμυνα της Μπαρτσελόνα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για 2ο γκολ, με τον Βίγια να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι του Πίντο (11’, 19’).

Μετά το αρχικό σοκ, η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε και απείλησε με σουτ των Μέσι (24’) και Ινιέστα (27’), ωστόσο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι «μπλαουγκράνα» έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1 με τον Νεϊμάρ να βγαίνει μόνος του κόντρα στον Κουρτουά αλλά να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Βέλγο γκολκίπερ!

Στη συνέχεια, η Ατλέτικο πήρε τον έλεγχο, είχε πολύ καλές στιγμές με σουτ των Ντιέγκο (25’) και Γκάμπι (70’) για να «κλειδώσει» την πρόκριση, ενώ η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 78’ με τον Νεϊμαρ να στέλνει ελάχιστα άουτ τη μπάλα με κεφαλιά.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και έτσι η Ατλέτικο πήρε μια ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «μπλαουγκράνα» από την άλλη να αποχαιρετούν νωρίς τον θεσμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φελίπε, Γκάμπι, Κόκε, Τιάγκο, Ραούλ Γκαρσία, Αντριάν (62’ Ντιέγκο), Βίγια (79΄ Ροντρίγκεζ)

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Μασεράνο, Μπαρτρά, Μπουσκέτς, Άλμπα, Άλβες, Φάμπρεγκας (61’ Σάντσες) Τσάβι, Ινιέστα (72’ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.