Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Ντόρτμουντ ο Ράμος (video)

Και επίσημα στην Ντόρτμουντ ο Ράμος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2014 14:41
Τη φανέλα της Ντόρτμουντ θα φοράει από το καλοκαίρι ο Άντριαν Ράμος, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού της Χέρτα, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μετά τον Ντονγκ Γουόνγκ Γι, η Ντόρτμουντ απέκτησε και δεύτερο ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Άντριαν Ράμος από την Χέρτα!

Την μεταγραφή είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο η «Bild» και σήμερα ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις, με τους Βεστφαλούς να μην κάνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη ή το ποσό που κατέβαλαν στην Χέρτα για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού από τη Κολομβία.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο Ράμος ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 16 γκολ σε 29 εμφανίσεις με τη Χέρτα, ήρθε σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 8-9 εκατ. ευρώ.

«Ο Άντριαν Ράμος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένας από τους τοπ σκόρερ στην Γερμανία. Ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Ζορκ ο οποίος είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως η ομάδα θα κινηθεί για δύο επιθετικούς το καλοκαίρι.

Μια… γεύση από το νέο απόκτημα της Ντόρτμουντ:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.