Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξωση στον Γκερέιρο!

Έξωση στον Γκερέιρο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2013 15:46
Στο… δρόμο πήγε να μείνει ο Ρότζερ Γκερέιρο, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διαμένει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του ζήτησε να το αδειάσει και να αποχωρήσει λόγω των ενοικίων που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να τακτοποιεί τελικώς το ζήτημα.

Μπορεί η «Ένωση» να οδεύει προς την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας παραμένουν στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, ο Γκερέιρο ενημερώθηκε από το δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού, να το αδειάσει και να αποχωρήσει καθώς η ΠΑΕ δεν είχε πληρώσει τα ενοίκια για τη διαμονή του.

Ο Βραζιλιάνος άσος, εμφανώς ενοχλημένος, εντόπισε τελικώς μετά από αρκετές προσπάθειες τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος ανέλαβε να τακτοποιήσει το θέμα ώστε να μην μείνει ο παίκτης δίχως σπίτι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον ενημέρωσε πως θα του καταβληθεί ένα μέρος των οφειλόμενων ενοικίων.

Να σημειωθεί ότι ο Γκερέιρο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με χρωστούμενα ενοίκια, πράγμα που δείχνει την δυσχερή οικονομική κατάσταση στα οικονομικά της ΑΕΚ, καθώς δεν πρόκειται για θέμα αδιαφορίας από πλευράς της ΠΑΕ, αλλά απλούστατα έλλειψη ρευστού…

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.