Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέκα χρόνια φυλακή για τον Ψωμιάδη

Δέκα χρόνια φυλακή για τον Ψωμιάδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 17:24
Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21, 5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το δικαστήριο μετά από πολύμηνη διαδικασία απάλλαξε από τις κατηγορίες μόνο τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Χαρίλαο Ψωμιάδη, του Παναγιώτη ενώ για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους έκρινε ότι έπρεπε να κηρυχθούν ένοχοι, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, άμεσης συνέργιας σε αυτή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος κατά περίσταση.

Συγκεκριμένα, οι δικαστές καταδίκασαν τον Χαρίλαο Ψωμιάδη, του Γεωργίου, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου σε ποινές φυλάκισης 5 και 4 χρόνια αντίστοιχα με αναστολή και εξαγοράσιμη, καθώς και στους δυο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Από την άλλη, ο Αντώνης Κατσαρός, ο οποίος μέχρι πρόσφατα διέφευγε της σύλληψης, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή, ενώ το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Χαρίλαο Ψωμιάδη, του Παναγιώτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.