Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στηρίζει τον Σέργουντ ο Αντεμπαγιόρ

Στηρίζει τον Σέργουντ ο Αντεμπαγιόρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 15:09
Με τα καλύτερα λόγια για τον Τιμ Σέργουντ μίλησε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ο οποίος δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα τον τεχνικό της Τότεναμ, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας η Τότεναμ να έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο στη εμφατική νίκη της με 5-1 κόντρα στη Σάντερλαντ, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Τιμ Σέργουντ στο τέλος της σεζόν, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα (πρώτο φαβορί είναι ο Λουις Φαν Χαάλ).

Παρόλα αυτά, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον νεαρό τεχνικό, αναγνωρίζοντας πως έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, καθώς ήταν ουσιαστικά εκείνος που τον επανέφερε στην ομάδα, καθώς ο Βίλας Μπόας δεν τον υπολόγιζε στην θητεία του στα «σπιρούνια»:

«Είμαι παίκτης, με επιλέγει και σκοράρω γκολ. Επομένως, ελπίζω να μείνει στην Τότεναμ. Όμως δεν είμαι ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου και ότι και να γίνει, θα επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και θα κάνω τη δουλειά μου για την ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο Σέργουντ έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν όλοι με είχαν ξεχάσει, μου έδωσε «ζωή». Του είμαι ευγνώμων και του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό. Ότι και να γίνει, εγώ θα τον σέβομαι ως τεχνικό και ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου
».

*Ο πανηγυρισμός-στρατιωτικός χαιρετισμός του Αντεμπαγιόρ στον τεχνικό της Τότεναμ και στον κόουτς της ομάδας, Κρις Ράμσεϊ (φώτο) στο χθεσινό αγώνα με την Σάντερλαντ έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε αρκετές αγγλικές εφημερίδες.

Ωστόσο αξίζει να δει κανείς την αντίδραση του Τζον Ο’ Σει από τον απέναντι πάγκο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.