Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Εμείς θα περάσουμε»

Μουρίνιο: «Εμείς θα περάσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 14:50
Αισιόδοξος πως η Τσέλσι θα ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 και θα πάρει την πρόκριση για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο εν όψει του αποψινού αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο.

Δεν χάνει την πίστη του ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορέσει να σκοράρει περισσότερα γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Εάν η Παρί μείνει εκτός θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση γι' αυτούς. Εάν αποκλειστούμε εμείς, θα είναι κάτι που περιμέναμε. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο απολαμβάνουμε το ρίσκο της υπόθεσης. Όταν έρθει η ώρα να παίξουμε, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως θα σκοράρουμε περισσότερα γκολ και θα περάσουμε».

Για την συμμετοχή του Σάμουελ Ετό, δήλωσε: «Ο Ετό δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς και δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει. Ο Ραμίρες είναι τιμωρημένος, ο Μάτιτς κι ο Σαλαχ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής».

Για την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς: «Προσωπικά δεν βάζω τα κλάματα όταν δεν μπορούν να παίξουν κάποιοι παίκτες μου, οπότε για έναν πλούσιο σύλλογο όπως η Παρί, δεν είναι πρόβλημα η απουσία του Ζλάταν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.